Tietosuojaseloste

Rekisterin nimi
Reflect-verkkopalvelu

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Reflect on palvelu käyttäjän itsensä johtamisen, vuorovaikutustaitojen ja tiimityöskentelyn kehittämiseen. Se tukee valmennuksen toteuttamista ja valmennusprosessia.

Henkilötietojen käsittelyn peruste
Sopimuksen täytäntöönpano eli toimeksiantajan tilaaman palvelun toteuttaminen.

Ylläpidettävät henkilötiedot
Käyttäjän nimi, sähköpostiosoite, syntymävuosi, kansallisuus, sukupuoli, kieli, Reflect-harjoitusten tulokset, IP-osoite.

Henkilötietojen tietolähteet
Toimeksiantaja antaa käyttäjän sähköpostiosoitteen tilatessaan palvelun. Hanken & SSE Executive Education Ab tai sen edustaja lisää sähköpostiosoitteen ja palvelun käyttöoikeusajan järjestelmään. Järjestelmä muodostaa nimen automaattisesti sähköpostiosoitteesta. Käyttäjä antaa itse kaiken muun tiedon. Jos käyttäjä pyytää palautetta tekemiinsä harjoituksiin, tieto tulee siltä henkilöltä, jolta käyttäjä on pyytänyt palautetta.

Henkilötietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään sopimuksen täytäntöönpanon mukainen aika (tyypillisesti 6 tai 12 kuukautta). Käyttäjä saa tiedon tilin sulkeutumisesta kuukausi ennen käyttöoikeuden päättymistä. Käyttöoikeuden päätyttyä käyttäjän henkilötiedot poistetaan.

Omien tietojen pyytäminen
Käyttäjä voi ladata omat tietonsa.

Omien tietojen poistaminen
Käyttäjä voi poistaa harjoitusten tuloksia. Harjoituksia tai käyttäjätiliä poistettaessa jaetut harjoitukset poistuvat Reflectistä myös niiltä käyttäjiltä, joille käyttäjä on ne jakanut. Käyttäjän tiedot poistuvat myös muiden käyttäjien hakemista vuorovaikutusvinkeistä ja tekemistä tiimikuvista.

Käyttäjä voi poistaa Reflect-tilinsä.

Käyttäjä voi milloin tahansa pyytää tietojensa poistamista sähköpostitse reflect.support@hankensse.fi.

Rekisteröityjen informointi tietojen keräämisestä
Reflectin tietosuojaseloste löytyy Reflectin tilinluonti- ja kirjautumissivulta ennen tilin luontia ja kirjautumista.

Evästeet